Ansök om ackreditering som Svensk Ljusdesigner

Ansökan

Ansökan om ackreditering som Svensk Ljusdesigner

För att erhålla personlig certifiering som oberoende ljusdesigner ska Ni, utöver att fylla i ansökningsblanketten pkt 1-4, bifoga exempel på 3st projekt varav minst 2st ska vara färdigställda.
Det kan vara både interiöra och/eller exteriöra belysningsprojekt. Instruktion för hur projekten ska presenteras finns under pkt 5 i ansökningshandlingen.
Sista ansökningsdagen för nästa ansökningstillfälle är torsdagen den 31 maj 2018. Välkommen in med din ansökan.

Behandling av ansökan

Din ansökan kommer att behandlas av tre personer från beredningen inom LD som tidigare blivit ackrediterade tillsammans med två personer från belysningsbranschen s.k. gäststolar.

Efter en ackreditering får den sökande tillbaka sin ansökningshandling tillsammans med namn på de som varit med i ackrediteringsprocessen och bedömt de inskickade handlingarna.

Ansökan sänds digitalt till:

ansokan@svenskljusdesigner.se

Döp ansökan till: datum_förnamn_efternamn.pdf (t.ex. 20120220_mats_karlsson.pdf)

Länk till PDF ansökan

 

OBS! En felaktig mailadress har tidigare under 2016 förekommit i ansökningsblanketten. Om du har skickat in en ansökan och inte fått någon form av återkoppling så ber vi dig skicka in ansökan igen till mailadressen ovan, vilken är korrekt. Vi ber om ursäkt för misstaget som nu är åtgärdat i PDF ansökan.

Hemsida av KA Webbyrå